bailout

Bailout Peribadi Saya – Bukan Lotto

Saya telah menghabiskan masa untuk berkhayal tentang bagaimana rasanya menang, perkara yang dapat saya beli, perkara yang dapat saya hasilkan! Agak mustahil untuk difikirkan. Untuk bersenang-senang, saya melihat peluang lotto hanya untuk tendangan. Saya melakukan apa yang selalu saya lakukan, beralih ke Firefox, buka tab baru dan Google. Hasil pertama adalah keputusan yang saya mahukan ‘Game Deskripsi & Odds’ dari undian CA. Ini langsung dari sumbernya.

Hadiah pertama adalah permainan MEGA Millions. Kemungkinan memenangi hadiah utama,  APK EVO888 2021 Semua 5 dari 5 dan Mega adalah 1 dalam 175,711,536! Itu tidak begitu hebat. Sudah tentu ada tahap lain untuk dimenangi, yang berikutnya, yang sepadan dengan 5 dari 5, adalah 1 dari 3,904,701. Itu jauh lebih baik, tetapi masih ada dalam kira-kira 4 juta!

Hadiah utama SuperLotto Plus adalah 1 dari 41,416,353 untuk semua 5 dari 5 plus Mega. Pada ketika ini, saya hanya melihat sejumlah besar dan menganggap kemungkinannya terlalu tinggi. Walaupun begitu, fantasi itu kuat, jadi saya fikir bagaimana lagi saya boleh membuat kemenangan besar dengan peluang yang lebih baik. Saya tahu jawapannya. Tidak seperti lotto, saya mahu bermain sesuatu di mana selalu ada pemenang – undian! Setiap kali nombor dipilih, ia adalah nombor yang dibeli oleh seseorang. Setiap tiket mempunyai sepasang. Tidak ada peluang untuk memilih tiket yang bukan milik siapa pun dan hanya mengatakan ‘baiklah, saya rasa kita akan menyimpan wang itu!’ Itulah Lotto. Jackpot besar berlaku apabila tidak ada yang menang untuk sementara waktu. Raffles – seseorang menang setiap masa.

Saya mencari-cari dan mendapati bahawa undian terbaik mempunyai kemungkinan dengan beberapa digit yang lebih sedikit (Seperti 1 dari 20 ribu dan bukan Juta!) Dan banyak juga hadiah lain. Oleh kerana hadiah biasanya disumbangkan oleh perniagaan yang suka mempromosikan produk premium mereka, hadiahnya bagus dan banyak daripadanya. Penaja undian suka mendapat banyak hadiah – dengan cara ini, selain tarikan yang ditawarkan oleh hadiah utama, ada juga peluang untuk memenangi hadiah yang lebih kecil (walaupun masih jauh lebih besar daripada harga tiket undian.)

Dan penendang sebenar – undian di banyak negeri, termasuk California, hanya dapat ditaja oleh bukan keuntungan. Organisasi bukan untung melakukan banyak perkara baik dalam komuniti mereka dan menyediakan banyak gam yang tidak dapat dilihat yang menyatukan semua perkara (pada pendapat saya); jadi ukuran lain bagi anda secara peribadi adalah seberapa baik kerja mereka masuk akal bagi anda sebagai keutamaan.

Jadi, apa yang anda mahu? Hadiah dengan setara wang tunai – memenangi rumah besar sangat bagus apabila anda mahukan rumah besar dan dapat mengatasinya, memenangi wang tunai adalah apa yang saya sukai. Peluang baik, baik untuk hadiah utama dan hadiah lain. Sebab yang baik. Jauh lebih mudah untuk menulis cek kepada kumpulan yang saya tahu melakukan banyak perkara. Beli tiket lotto dan anda mempercayakan birokrasi negeri untuk menguruskan wang anda. Ini mengingatkan saya akan cukai! Nirlaba yang berjalan lancar jauh lebih baik daripada cara berfikir saya.

Sekiranya anda mencari ‘bailout peribadi’ atau hanya untuk bersenang-senang, cari peluang, pilihan yang baik, dan tujuan yang baik. Itu saya ambil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *